Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΞανά στη μάχη οι Παίδες της ΝΕΠ

June 23, 2020

Μετά από 4 περίπου μήνες λόγω… καραντίνας από τον κορωνοϊό, η ΝΕΠ επιστρέφει στα επίσημα παιχνίδια, με την αρχή να κάνουν την Παρασκευή και το Σάββατο οι παίκτες της Παιδικής ομάδας πόλο των «δελφινιών» στην α΄ φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και αντίπαλοι της ΝΕΠ θα είναι ο ΝΟΠ, ο ΝΟ Καλαμάτας και ο ΝΟ Ναυπλίου, με την πρόκριση στην β΄ φάση (οι αγώνες στις 17-19/7) να παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6: ΝΕΠ-ΝΟΠ (7μ.μ.), ΝΟ Καλαμάτας-ΝΟ Ναυπλίου (8.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6: ΝΟ Καλαμάτας-ΝΕΠ (10π.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟΠ (11.30π.μ.), ΝΟΠ-ΝΟ Καλαμάτας (4.30μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΕΠ (6μ.μ.).

Προπονητής στη ΝΕΠ είναι ο Θανάσης Κοντάκος, ο οποίος δήλωσε τα εξής για την επανέναρξη της δράσης: «Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στη β΄ φάση, μιας και μειώθηκαν σε 3 από 4 οι φάσεις του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορωνοϊού. Θέλουμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες». Ο Θ. Κοντάκος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής πολίστες: Χάρης Δαγρές, Δημήτρης Ζαγκρέμπας, Νίκος Μπάζιος, Νικηφόρος Δομετίου, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Αλέξανδρος Καλαμάς, Νάσος Κρεμανταλάς, Παντελής Κοτζαμπάσης, Αγγελος Τρίχας, Θησέας Σαματάς, Νίκος Κοτσίδης, Αλέξης Γιώτης, Ευφραίμ Χατζημιχαήλ, Σπύρος Γκοτσοπουλος, Αντώνης Γενάτος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Ηλίας Τρίγγος, Φίλιππος Αντίοχος, Μάριος Σαλπόγλου.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»