ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΝίκη με Πανιώνιο και μήνυμα για το μέλλον

December 8, 2019

Αποστολή επιτεύχθη! Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου στο Κύπελλο, η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (σκορ 16-11) και, πλέον, ατενίζει το μέλλον της με μεγάλη αισιοδοξία.
«Ηταν δύο σημαντικά αποτελέσματα, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Δημήτρης Μπιτσάκος και πρόσθεσε: «Θυμίζω ότι είχαμε χάσει τρία παιχνίδια στο γκολ και είχαμε και μια ισοπαλία. Τα κορίτσια δείχνουν μεγάλη διάθεση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και με σκληρή δουλειά στο διάστημα της διακοπής αισιοδοξώ για το μέλλον».
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η ΝΕΠ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ξεκίνημα, το οποίο διατήρησε έως το ημίχρονο (7-5). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα, με το τελικό σκορ να λήγει 16-11 υπέρ των κοριτσιών του Δημήτρη Μπιτσάκου. Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης και Κ. Βασιλείου. Τα 8λεπτα: 5-3, 2-2, 4-2, 5-4. Τα γκολ του Πανιωνίου: Τούρου 1, Ν. Κούβδου 1, Κ. Μαλλιαρού 1, Σολανάκη 3, Χέλμη 5.
ΝΕΠ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 2, Ε. Λούδη 2, Γεωργίου, Ν. Μπαλάτσα 1, Κ. Μιχαηλίδου 3, Μοίραλη, Μπιτσάκου 5, Μανιάτη, Λυκοθανάση 2, Δ. Μιχαηλίδου, Κουρέτα 1, Κιούρκα.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»