ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΝίκη και θέαμα από τη ΝΕΠ

December 8, 2019

Η ΝΕΠ επέστρεψε στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς επικράτησε με 16-8 επί της ΠΕΚΕΒ από την Χίο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου.

Η ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου έδειξε τα δόντια της από το ξεκίνημα και με γρήγορο και επιθετικό πόλο πήρε από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε συνεχώς μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτήτευσαν οι Μοίραλης και Κ. Βασιλείου. Τα 8λεπτα: 3-2, 4-2, 4-1, 5-3. Τα γκολ της ΠΕΚΕΒ: Φρυδάς 2, Σωτηριανός 1, Βορριάς 2, Κώστας 3.

ΝΕΠ: Λιμαράκης, Κανελλόπουλος 5, Γιαννακόπουλος 2, Παπάκος, Καρύδης, Ρογδάκης 3, Καρβουντζής 1, Στροφύλλας 1, Τραυλός 1, Πίτσικας, Βικάτος 3, Μελιδωνιώτης, Λιβαθηνός, Δεπούντης, Γουργουλέτης.

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής: «Περίμενα ότι η εμφάνισή μας θα ήταν καλύτερη από ό,τι την προηγούμενη αγωνιστική. Φαινόταν αυτό, άλλωστε, πριν από 2 εβδομάδες. Απλά στο παιχνίδι με την Τρίαινα Βούλας ο αντίπαλός μας, μας κέρδισε στην ψυχολογία, καθώς είχε πιο έμπειρους παίκτες. Στον αγώνα με την ΠΕΚΕΒ χτυπήσαμε από την αρχή στην ταχύτητα, στον γρήγορο ρυθμό και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών».

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»