Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΜε Θανάση Κοντάκο και του χρόνου, δίπλα του Λιβαθηνός-Μπαλάτσα

June 19, 2022
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Κοντάκο, ο οποίος θα συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά στις ομάδες πόλο των Παίδων, των Μίνι Παίδων, των Προ Μίνι Παίδων και των Αρχαρίων. Στο πλευρό του θα έχει άμεσους συνεργάτες, δύο παιδιά της ομάδας, τον Αγγελο Λιβαθηνό και τη Ναυσικά Μπαλάτσα.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών των τμημάτων υποδομών Παίδων, Μίνι Παίδων και Προμίνι, με τους οποίους δουλεύουμε σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες μου Αγγελο Λιβαθηνό και Ναυσικά Μπαλάτσα», δήλωσε ο Θ. Κοντάκος και πρόσθεσε: «Εχουμε βάλει σαν στόχο, χρόνο με το χρόνο και προπόνηση με την προπόνηση, να χτίσουμε νοοτροπία νικητή στην ομάδα, μέσα από ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης των αθλητών μας. Δείχνουμε ότι κινούμαστε σε αυτό το δρόμο, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέραμε με το Παιδικό μας τμήμα να διεκδικήσουμε μια θέση ανάμεσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (σ. η τελική φάση θα διεξαχθεί το διάστημα 25-27 Ιουνίου). Επίσης, ήταν η πρώτη σεζόν μετά από την καραντίνα, όπου είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μεθοδικά για να στήσουμε γερές βάσεις για τους πιο μικρούς μας αθλητές στις κατηγορίες Προ Μίνι και Μίκρο, δηλαδή στις ηλικίες 6-11 χρονών. Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουμε με την ίδια μεθοδικότητα και δουλειά, θέτοντας πάντα όλο και πιο υψηλούς στόχους και την πραγμάτωση τους».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»