ΑνακοινώσειςΚαλλιτεχνική κολύμβησηΚολύμβησηΜε επιτυχία το «28ο Κύπελλο Χριστουγέννων» της ΝΕΠ

December 12, 2021

Απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε το «28ο Κύπελλο Χριστουγέννων» το οποίο διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» η ΝΕΠ με την συμμετοχή 300 κολυμβητών και κολυμβητριών από 14 ομάδες της Ελλάδας.
«Ηταν ένας αγώνας θεσμός για την Πάτρα και τη ΝΕΠ. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες συμμετοχές, όμως οφείλαμε να είμαστε προσεχτικοί λόγω της πανδημίας», δήλωσε ο προπονητής της Προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της ΝΕΠ, Γιώργος Μιχαλόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό που διοργανώθηκε και φέτος αυτό το μίνι Πανελλήνιο πρωτάθλημα. ευελπιστούμε οι συνθήκες στα επόμενα χρόνια να μας επιτρέψουν να έχουμε ακόμη περισσότερα παιδιά».
Σε ό,τι αφορά τα συνολικά αποτελέσματα της ΝΕΠ στο μίτινγκ, τα «δελφίνια» κατέκτησαν 84 συνολικά μετάλλια (50 χρυσά, 26 ασημένια, 8 χάλκινα) και τα «δελφίνια» σημείωσαν 98 ατομικά ρεκόρ!
Από την περιοχή μας συμμετείχαν και κολυμβητές-τριες από τον ΝΟΠ, το Α.Σ. Ακρος, τον Αίολο Αγυιάς και τον Παλμό.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»