ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΜε Δημήτρη Μπιτσάκο και φέτος η ΝΕΠ

September 8, 2019

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον πολύπειρο Δημήτρη Μπιτσάκο, ο οποίος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να αποτελεί τον επικεφαλής προπονητή στα γυναικεία τμήματα πόλο του Συλλόγου, έχοντας, ταυτόχρονα, την τεχνική καθοδήγηση στη Γυναικεία ομάδα των «δελφινιών», που θα επιδιώξει την παραμονή και μια καλή πορεία στην Α1 Εθνική, καθώς επίσης και στις ομάδες των Νέων Γυναικών, των Νεανίδων και των Κορασίδων που πρωταγωνιστούν παραδοσιακά στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

«Συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, με στόχο αφενός την απόκτηση εμπειριών στα νέα κορίτσια της ΝΕΠ και αφετέρου την παραμονή της πρώτης ομάδας στην Α1. Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε την παραγωγική διαδικασία στα γυναικεία τμήματα πόλο της ΝΕΠ», δήλωσε ο Δ. Μπιτσάκος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»