ΑνακοινώσειςΜετάλλια για Ακη Σωτηρόπουλο και Κωνσταντίνα Βαγενά

December 15, 2019

Διεθνής συμμετοχές και διακρίσεις για τους πατρινούς πρωταθλητές μπάντμιντον Ακη Σωτηρόπουλο και Κωνσταντίνα Βαγενά, που επιστρέφουν από το Διεθνές τουρνουά της Κύπρου με 5 χρυσά μετάλλια!

Οι πατρινοί πρωταθλητές βρίσκονται στην Κύπρο, όπου αναχώρησαν μια μέρα μετά την επιστροφή τους από το Βαλκανικό πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 5-8/12 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και την συμμετοχή τους εκεί με την Εθνική ομάδα.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα οι δυο αθλητές της ΝΕΠ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια, καθώς έχασαν στην 8άδα.

Πιο έτοιμοι αναχώρησαν για την Κύπρο και εδώ τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα, με τους δυο αθλητές να διακρίνονται πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Πέμπτη 12/12 και ολοκληρώθηκε με τους τελικούς στις 15/12. Οι δυο αθλητές διεκδίκησαν 5 τελικούς, 3 για τον Ακη Σωτηρόπουλο και 2 για την Κωνσταντίνα Βαγενά. Σε φοβερή μέρα βρέθηκαν και τα δυο παιδιά τα οποία κέρδισαν όλους τους τελικούς που αγωνίστηκαν κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια!

Οι προπονητές Γιώργος και Κώστας Μπονέλης δήλωσαν υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά τα οποία προπονούνται σε δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια, όμως δεν παρατάνε το αγαπημένο τους άθλημα ούτε τον πρωταθλητισμό. Το μπάντμιντον της Πάτρας έχει εδώ και 15 χρόνια σταθερή πορεία με πολλές πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό. Οι ομάδες θα συνεχίσουν να φέρνουν μικρά παιδιά στον αθλητισμό και στο ολυμπιακό άθλημα της Αντιπτέρισης με σκοπό την σωστή τους εκγύμναση με καθηγητές φυσικής αγωγής, μυώντας τους στα μυστικά του αθλήματος, αλλά και στα πολύπλευρα οφέλη που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα από τα παραπάνω εφικτό.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»