Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΜάκης Λυκούδης: «Βρίσκουμε αυτοματισμούς, ευκαιρίες σε νέα παιδιά»»

November 20, 2022
Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ο προπονητής των «δελφινιών» Μάκης Λυκούδης είχε την ευκαιρία στο προπονητικού χαρακτήρα τεστ με την Κέρκυρα στην Πάτρα να δοκιμάσει πολλά σχήματα και συστήματα, μένοντας ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του.
«Το φιλικό με την Κέρκυρα ήταν το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα μετά από εκείνο στο Γέρακα με τον Νηρέα», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά τους αυτοματισμούς της, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι βρίσκουν τη θέση και το ρόλο τους παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, όπως ο Ανδρέας Τσίπης, ο Μάριος Σαλπόγλου και ο Νίκος Τσαγρής. Μαζί με το ταλέντο αυτών των παιδιών και την εμπειρία των μεγαλύτερων παικτών θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα προσφέρουμε ωραίο πόλο στην Πάτρα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»