ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΚώστας Σακκαλής: «Ευχάριστο που ξαναρχίζει το πρωτάθλημα»

March 30, 2021
Μπορεί την Πέμπτη να είναι Πρωταπριλιά, όμως δεν είναι ψέμα το ότι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ θα ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής έπειτα από πολύμηνη απουσία. Αντίπαλος θα είναι ο ΝΟ Λάρισας, με την αναμέτρηση στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» να ξεκινάει στις 5μ.μ. (όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Lepanto, κάτι που θα επικυρωθεί σήμερα).
«Ετοιμαζόμαστε. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο που ξαναρχίζει το πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, δύσκολη κυρίως στο κομμάτι του να προσαρμοστείς πνευματικά και ψυχολογικά μετά τις αναβολές που έγιναν», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Κώστας Σακκαλής και πρόσθεσε: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς δεν έχουμε παίξει και φιλικούς αγώνες λόγω της πανδημίας, όμως δεν είμαστε μόνον εμείς έτσι, όλες οι ομάδες βράζουν περίπου στο ίδιο καζάνι. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια που απομένουν έως το φινάλε της σεζόν και ό,τι γίνει».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»