ΑνακοινώσειςΚοπή πίτας, βραβεύσεις και ευχάριστα νέα από τη ΝΕΠ

January 12, 2020

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η ΝΕΠ σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, μέσα σε «οικογενειακό» κλίμα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανακοίνωση που έγινε στο φινάλε της εκδήλωσης για τη διοργάνωση στην Πάτρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄-Β΄. Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με τη ΝΕΠ να αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση του πρωταθλήματος σε συνεργασία με την ΚΟΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ.

Σε ό,τι αφορά την κοπή της βασιλόπιτας, την παράσταση έκλεψε η βράβευση της ζωντανής Ιστορίας του πατραϊκού πόλο, Γιώργου Κακουλίδη. Παράλληλα, τιμήθηκαν η «χρυσή» ομάδα πόλο των Νέων Γυναικών της ΝΕΠ, οι διεθνείς πολίστριες του Συλλόγου, Ευδοκία και Ευφροσύνη Τσιμάρα και Μαργαρίτα Μπιτσάκου, οι κολυμβητές Θανάσης Μπουρόπουλος και Νάνσυ Διαμαντή για τα μετάλλιά τους σε Πανελλήνιο επίπεδο (η δεύτερη και για την κλήση της στην Εθνική ομάδα), οι προπονητές Δημήτρης Μπιτσάκος (πόλο), Λίνα Μαστροπάσκουα και Αννα Λυκούδη (Αγωνιστική και Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης αντίστοιχα), αθλητές και αθλήτριες της ΝΕΠ για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2019, χορηγοί-υποστηρικτές του Συλλόγου, κ.ά.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος, προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗ

Στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Περίπου έναν χρόνο πριν, είχαμε ευχηθεί το 2019 να είναι μια επιτυχημένη χρονιά για τον Σύλλογό μας, γεμάτη διακρίσεις και ρεκόρ. Σήμερα είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω με περηφάνια ότι πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας, καθώς πετύχαμε πολλά πράγματα όλοι μαζί, τα οποία μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αθλητές μας διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, πήραν θέσεις στις Εθνικές μας ομάδες και κατέκτησαν μετάλλια που τους έφεραν στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού. Ηταν τέτοια η ορμητικότητα των παιδιών μας που αρκούσε για να ξεπεραστούν οι εκάστοτε δυσκολίες, δίνοντας έτσι και σε εμάς στη διοίκηση της ΝΕΠ τη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μπροστά μας είναι, πλέον, μια καινούργια χρονιά με πολλές προκλήσεις και καινούργιες εξορμήσεις. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση, με στόχο να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του ναυταθλητισμού και του αθλητισμού γενικότερα στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι είστε σήμερα εδώ, τους γονείς, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, τους συνεργάτες μας, τους προπονητές και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές μας, αγόρια και κορίτσια, σε όλα τα σπορ που καλλιεργεί η ΝΕΠ. Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ, ακόμη περισσότεροι, ακόμη πιο δυνατοί και ακόμη πιο έτοιμοι για μεγάλες στιγμές».

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»