ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΚαι οι Μίνι Κορασίδες με Νηρέα

November 17, 2019

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Νηρέα βρέθηκε στην Πάτρα για το επίσημο παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ για την Α1 Εθνική, όμως φιλικοί αγώνες ανάμεσα στις δυο ομάδες έγιναν και σε επίπεδο ηλικιακών τμημάτων.

Τα μικρά «δελφίνια» είδαν το παιχνίδι της Α1, αλλά και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες και εντός πισίνας, «ζεσταίνοντας» το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με το πάθος τους. Ο προπονητής της ομάδας των Μίνι Κορασίδων της ΝΕΠ, Βασίλής Λούλος είχε στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Νάνσυ Ζαχαροπούλου, Μαριάνα Γκαντη, Μαρία Σχίζα, Μαρία Κεπενού, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Νικολέττα Κωνσταντινοπούλου, Χρυσαφένια Παντελίδη, Ανδριάνα Φιλιππαίου, Ηλιάνα Γκέκα, Αφροδίτη Μπίτσακου, Θεοδώρα Προδρομίτη, Θεοδώρα Βγενοπούλου, Μαρία Χρυσάφη, Κωνσταντίνα Χρυσάφη, Ευρυδίκη Αποστολάτου, Ζορντίνα Λαμπάτου και Ελενα Μαυριοπούλου.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»