Πόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΗ ώρα των Μίνι Παίδων της ΝΕΠ

September 9, 2021

Πανέτοιμοι για να ριχτούν στη μάχη του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι οι Μίνι Παίδες της ΝΕΠ. Συγκεκριμένα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή τα μικρά «δελφίνια» του Θανάση Κοντάκου θα τα δώσουν όλα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (οι αγώνες της β΄ φάσης θα γίνουν το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, εκεί προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες του Ομίλου της Πάτρας).

«Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τη μικρή χρονικά προετοιμασία που έχουμε κάνει, μιας και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, που είναι εξ αναβολής, ξεκινάει πολύ-πολύ νωρίς», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Θανάσης Κοντάκος και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Η σύνθεση της ΝΕΠ έχει ως εξής: Θανάσης Μουσας, Γιώργος Μπεκρής, Αρτέμης Τζελετόπουλος, Χρήστος Χρόνης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Μάριος Ζιαμπάρας, Χάρης Γεωργάντζος, Δημήτρης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Φιλιππαίος, Αλέξανδρος Φιλιππαίος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Βασίλης Ζώτος, Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης, Δημήτρης Μιχαλάτος, Κυριάκος Κοτσίδης, Αρης Κολοκυθάς, Κωνσταντίνος Σίλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προκριματικού Ομίλου της Πάτρας έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/9: ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟΠ (5μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΕΠ (6.15μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9: ΝΕΠ-ΝΟ Αργοστολίου (11.30π.μ.), Αργης Καλαμάτας-ΝΟ Ναυπλίου (12.45μ.μ.), ΝΟΠ-ΝΕΠ (7.30μ.μ.), ΝΟ Αργοστολίου-Αργης Καλαμάτας (8.45μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9: Αργης Καλαμάτας-ΝΟΠ (10π.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟ Αργοστολίου (11.15π.μ.), ΝΕΠ-Αργης Καλαμάτας (5μ.μ.), ΝΟΠ-ΝΟ Ναυπλίου (6.15μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»