Αγωνιστική δράση από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή για την ομάδα πόλο Εφήβων της ΝΕΠ. Ο λόγος για τους αγώνες της β΄ φάσης του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα κρίνουν και την προκριση στα τελικά της διοργανωσης (31/7-2/8).
Η ΝΕΠ μετέχει στον 4ο Ομιλο (οι αγώνες στο κολυμητήριο «Α. Πεπανός») μαζί με ΝΟΠ, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Καλαμάτας και Παλαιό Φάληρο, με την πρόκριση να παίρνει η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής για την προσπάθεια των «δελφινιών»: «Η μισή ομάδα είναι από το Παιδικό και συνδέθηκε με την άλλη μισή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα παιδιά, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που προπονήθηκαν μαζί, έδειξαν μεγάλο ζήλο συμμετέχοντας και σε κάποιες πρωινές προπονήσεις. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης θα περάσει μόνο ένας στην επόμενη φάση. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να προκριθεί η πιο καλή ομάδα. Βέβαια, μετά από αυτό που ζήσαμε πιστεύω πως και οι 5 ομάδες θα είναι κερδισμένες μόνο και μόνο που προετοιμάστηκαν αυτό το διάστημα και έπαιξαν αυτούς τους αγώνες».
Ο Φώτης Γιαννόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Στ. Αποστολίδης, Φώτης Τρίχας (τερματοφύλακες), Φίλιππος Φούσκας, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Δημοσθένης Πρωτόπαπας, Νικηφόρος Δομετίου, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Νίκος Μπάζιος, Χρυσόστομος Μπάρλος, Φίλιππος Σχίζας, Γιώργος Κούλιας, Παντελής Κοτζάμπασης, Φιλιππος Αντίοχος, Παναγιώτης Θανόπουλος, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Νάσος Κρεμανταλάς, Σταύρος Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/7: Π. Φάληρο-ΝΟ Ναυπλίου (7μ.μ.), ΝΟΠ-ΝΕΠ (8.30μ.μ.).
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7: ΝΕΠ-Π. Φάληρο (10π.μ.), ΝΟ Καλαμάτας-ΝΟΠ (11.30π.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΕΠ (5μ.μ.),Π. Φάληρο-ΝΟ Καλαμάτας (6.30μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7: ΝΟ Καλαμάτας-ΝΟ Ναυπλίου (9π.μ.), ΝΟΠ-Π. Φάληρο (10.30π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Καλαμάτας (4μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟΠ (5.30μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»