ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ Σοφία Μανέτα θα ενισχύσει τη ΝΕΠ

August 27, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή της Σοφίας Μανέτα ως παίκτριας στη Γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου. Με την τεράστια εμπειρία της στις πισίνες επί σειρά ετών, η αρχισκόρερ των «δελφινιών» αναμένεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά στο νέο «αίμα» της ομάδας, βοηθώντας τα ταλαντούχα κορίτσια της ΝΕΠ στις υποχρεώσεις τους σε Α1 Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα ενισχύσω την καινούργια προσπάθεια της ΝΕΠ, στηρίζοντας τα πολλά νέα κορίτσια που έχει στις τάξεις της η ομάδα. Ο Σύλλογος έχει πολύ ταλέντο και, πραγματικά, είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Θα κάνω ό,τι μπορώ υποστηρικτικά από την πλευρά μου, προκειμένου οι νεαρές παίκτριες της ομάδας να αποκτήσουν πλούσιες εμπειρίες και να ξεδιπλώσουν μέσα στην πισίνα το ταλέντο τους», δήλωσε η Σοφία Μανέτα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»