Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ Σοφία Μανέτα επέστρεψε στη ΝΕΠ

September 1, 2022
Η ΝΕΠ ανακοινώνει ότι η Σοφία Μανέτα επιστρέφει μετά από ενάμισυ περίπου χρόνο στην προπονητική καθοδήγηση των τμημάτων πόλο Μίνι Κορασίδων και Προμίνι Κορασίδων.
Παράλληλα, θα έχει από κοινού με την προπονήτριά μας Ναυσικά Μπαλάτσα (η οποία έκανε πέρσι αξιόλογη και σημαντική δουλειά παρότι νεαρή σε ηλικία) και τα τμήματα υποδομών στα κορίτσια.
Η Σοφία Μανέτα δήλωσε τα εξής για την επιστροφή της στη ΝΕΠ: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην ομάδα της καρδιάς μου. Στόχος μου είναι πρώτα από όλα να μεταδώσω την αγάπη μου για το άθλημα του πόλο στα νεαρά κορίτσια. Να τα βοηθήσω να το μάθουν και να το αγαπήσουν. Και είμαι σίγουρη ότι σε συνδυασμό με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή αυτό θα μας φέρει επιτυχίες και μετάλλια. Αυτά τα κορίτσια είναι το μέλλον του Πατραϊκού πόλο».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»