ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ φιλικά με Νηρέα Γέρακα και Ηλιούπολη

October 15, 2020

Με 20 συνολικά παίκτες θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια στο κολυμβητήριο του Γέρακα με αντιπάλους τον εκεί Νηρέα (το πρωί) και την Ηλιούπολη (νωρίς το απόγευμα), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «δελφινιών» για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής (ξεκινάει στο τέλος Νοεμβρίου).

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος θα δοκιμάσει σχήματα και συστήματα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Μάλιστα, η αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα με πούλμαν 50 θέσεων (θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα), επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης, ενώ στην πρωτεύουσα θα ταξιδέψει και ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Κανελλόπουλος. Το βράδυ της Πέμπτης, η ΝΕΠ θα παίξει φιλικό παιχνίδι με τον ΝΟΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»