ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ τιμήθηκε από το ΠΕΑΚ

February 2, 2020
Η ΝΕΠ είχε την τιμητική της στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην «Σάλα Κώστας Πετρόπουλος» (πρώην Εθνικό κλειστό γυμναστήριο) παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι διεθνείς πολίστριες του Συλλόγου, Ευφροσύνη και Ευδοκία Τσιμάρα και Μαργαρίτα Μπιτσάκου και φυσικά η «χρυσή» ομάδα πόλο Νέων Γυναικών για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2019. Παράλληλα, τιμήθηκαν και νεαροί κολυμβητές-τριες της ΝΕΠ που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο μέσα στο 2019.
Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ενώ τη διοίκηση της ΝΕΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Μανώλης Τσουραμάνης, ο αντιπρόεδρος, υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου και μέλος της ΚΟΕ, Χρήστος Μανέτας, η γενική γραμματέας, Φρόσω Μανέτα και ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Κανελλόπουλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»