Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Πατρέων

May 23, 2024
Τα συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδης δέχτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, ΝΕΠ.
«Παρών» στην συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος.
Τους αθλητές συνόδευε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΝΕΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανώλη Τσουράμανη, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Μάκης Λυκούδης.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους παίκτες, τον προπονητή και τα μέλη του Δ.Σ. και επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία της επιτυχίας της ΝΕΠ, η οποία επιτεύχθηκε με νέους αθλητές που γαλουχήθηκαν στους κόλπους του συλλόγου.
Ο Μάκης Λυκούδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και του ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζει ο Δήμος την προσπάθεια της ΝΕΠ.
Ο Μανώλης Τσουραμάνης αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη, αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, κυρίως από την έλλειψη επαρκών υποδομών και σημείωσε ότι τα προβλήματα θα οξυνθούν με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» για την ενεργειακή του αναβάθμιση, λέγοντας ότι από τώρα πρέπει να αναζητηθούν λύσεις για την ακώλυτη προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»