ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ στην τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ

September 3, 2020

Τηλεδιάσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης 2020-21, στην εποχή του κορωνοϊού Covid-19, αρχής γενομένης από εκείνα της Α1 Ανδρών και Α΄ Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (8/9) και ώρα 3μ.μ., όπως ενημέρωσε σήμερα (3/9 η ΚΟΕ τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Για τη συμμετοχή, η Ομοσπονδία, ζήτησε την παρουσία εξουσιοδοτημένου μέλους του Δ.Σ κάθε σωματείου, καθώς επίσης και του αντίστοιχου ιατρού, που θα συνεργάζεται κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων με τον υπεύθυνο ιατρό της ΚΟΕ.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν:

– Η σύμπτυξη των ημερομηνιών των πρωταθλημάτων, σε χρονικά περιθώρια τέτοια που να εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση τους μετά από πιθανές αναβολές ή και διακοπές, λόγω καραντίνας.

– Η εξασφάλιση του τρόπου διεξαγωγής ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικά, τα πρωταθλήματα, έως την ολοκλήρωση τους.

– Η οργάνωση υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων.

– Η δημιουργία πρωτοκόλλων ακύρωσης αγώνων.

Όπως επισημαίνει η ΚΟΕ, στο έγγραφο της, «Η αγωνιστική περίοδος 2020-21 προοιωνίζεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω του υγειονομικού κινδύνου από τον COVID-19».

Στην τηλεδιάσκεψη θα μετάσχει και η ΝΕΠ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»