Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΗ ΝΕΠ σαρωτική και στο Εθνικό πρωτάθλημα (OPEN) στη Θεσσαλονίκη

May 19, 2024

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το Εθνικό Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών (OPEN) που διεξήχθη το τριήμερο 17-19/05 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Κατά την τελευταία ημέρα αγωνίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά της αποστολής μας, έχοντας μάλιστα και αρκετή καλή παρουσία. Συγκεκριμένα: η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) κολύμπησε στα 100μ. ελεύθερο και μπήκε στον Β΄ τελικό όπου με χρόνο 59.66 κατετάγη 6η (3η στην ηλικιακή της κατηγορία), η Τένια Γιαννακοπούλου (Νεάνιδα) στα 200μ. πεταλούδα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 02:22.39 και κατετάγη 10η στο σύνολο (3η στην ηλικιακή της κατηγορία), ο Φώτης Χρυσανθακόπουλος(Παίδας) στα 200μ. πεταλούδα έκανε 02:11.61 και ήταν 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία και ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) στα 100μ. ελεύθερο έκανε το αρκετά καλό 52.58. Έτσι λοιπόν με την πολύ καλή παρουσία κυρίως της Αποστολίας Σκούτα, αλλά και των υπόλοιπων παιδιών η ομάδα μας με τέσσερις μόνο συμμετοχές και ηλικιακά μικρότεροι/ες από την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών και ως μοναδική εκπρόσωπος της πόλης μας και σχεδόν μοναδική εκπρόσωπος της Περιφέρειάς μας (μόνο μία ακόμα ομάδα με μία αθλήτρια συμμετείχε), κατάφερε να τερματίσει 15η στη Βαθμολογία των Γυναικών (σε σύνολο 36 βαθμολογούμενων ομάδων ) και 19η στη Γενική Βαθμολογία του Εθνικού Πρωταθλήματος (σε σύνολο 43 βαθμολογούμενων ομάδων )! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα μας τα παιδιά και κυρίως στην Αποστολία και φυσικά στην προπονήτριά της ομάδας μας Λίνα Μαστροπάσκουα!

 

Α΄ ΗΜΕΡΑ

Εντυπωσιακή η παρουσία της Αποστολίας Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών (OPEN) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η αθλήτριά μας προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος των 50μ. πεταλούδα, σημείωσε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 27.82 και κατέλαβε την πολύ σημαντική 4η θέση, ενώ για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου έχασε το χάλκινο μετάλλιο. Πολύ σημαντική η επιτυχία της αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αθλήτριες της πρώτης τριάδας ήταν όλες τους ηλικιακά πολύ μεγαλύτερες και η Αποστολία πήγαινε με τον 8ο καλύτερο χρόνο στους αγώνες! Συγχαρητήρια πολλά στην Αποστολία και την προπονήτριά της ομάδας Λίνα Μαστροπάσκουα! Επίσης σήμερα αγωνίστηκε και ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) στα 50μ. πεταλούδα και σημείωσε χρόνο 26.16. Οι αγώνες συνεχίζονται και το επόμενο διήμερο.

Β΄ ΗΜΕΡΑ

Και τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών (OPEN) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) συνέχισε τις υψηλές της πτήσεις και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος των 100μ. πεταλούδα. Πήρε για μία ακόμα φορά την 4η θέση με χρόνο 01:02.49 (πρώτη φυσικά στην ηλικιακή της κατηγορία), όμως και πάλι η επιτυχία της είναι πολύ μεγάλη, αφού οι αθλήτριες της πρώτης τριάδας είναι όλες τους ηλικιακά πολύ μεγαλύτερες. Συγχαρητήρια και πάλι Αποστολία! Η παρουσία σου μας γεμίζει χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια! Ακόμα σήμερα αγωνίστηκαν, ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 24.29 και ο Φώτης Χρυσανθακόπουλος (Παίδας) στα 400μ. Μ.Α. Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»