Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΜπάσκετΗ ΝΕΠ θετική απάντηση για άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

July 3, 2020

Η ΝΕΠ έλαβε και επίσημα από την ΕΣΚΑ-Η πρόσκληση για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στην θέση της ΑΕ Αγυιάς που θα παραμείνει στην Α2 Κατηγορία με ρόστερ U20. Το Δ.Σ. της ΝΕΠ συνεδρίασε και αποφάσισε να αποδεχθεί την σχετική πρόσκληση, οπότε τα «δελφίνια» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην πρώτη τη τάξη τοπική κατηγορία. Η σχετική ανακοίνωση της ΝΕΠ, την οποία υπογράφει ο έφορος του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, Γιώργος Αθανασιάδης (ιδρυτικό στέλεχος των δελφινιών») αναφέρει το εξής:

«Σαν όνειρο, το μακρινό 1994, μια παρέα ρομαντικών που αγαπούσε την πορτοκαλί μπάλα, ξεκίνησε την πορεία της στο τοπικό μπάσκετ. Τα πρώτα χρόνια σαν Θρίαμβος και στην συνέχεια σαν ΝΕΠ. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και αυτή η ομάδα της παρέας, με την βοήθεια λίγων καλών παραγόντων, παικτών, προπονητών και φίλων-χορηγών, έφτασε να παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Εγώ προσωπικά σαν παίκτης και τώρα έφορος αυτής της παρέας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ίδρωσαν για την γαλάζια φανέλα με τα δελφίνια και όλους τους προπονητές για την επιμονή και την υπομονή που έδειξαν απέναντί μας.

Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία σε συμπαίκτες και αντιπάλους».

Η ΝΕΠ ήδη έστειλε στην ΕΣΚΑ-Η την θετική απάντηση και την επόμενη εβδομάδα η Ενωση αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την άνοδο των «δελφινιών» στην Α1 Κατηγορία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»