Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΠόλο ΕφήβωνΗ ΝΕΠ ανανέωση με Παναγιώτη Χριστοφή

August 11, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Χριστοφή. Ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την πολύ καλή δουλειά στα ηλικιακά τμήματα πόλο της ΝΕΠ, όντας εκ των βασικών συνεργατών του Δημήτρη Μπιτσάκου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΝΕΠ για την εμπιστοσύνη της. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Η ΝΕΠ είναι μια οικογένεια και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας».

Ο Παναγιώτης Χριστοφής συνεχάρη και την Παιδική ομάδα πόλο του ΝΟΠ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για όλες τις ομάδες της Πάτρας.

Ο Π. Χριστοφής έχει εργαστεί προπονητικά στον ΝΟΠ (Μίνι Παίδες, Γυναικεία τμήματα) επί προεδρίας Τάκη Γουρδούπη, στον Νηρέα και στον Επειό Ηλιδας, ενώ στην προηγούμενη θητεία του στη ΝΕΠ ήταν συνεργάτης του Γιώργου Κακουλίδη στη Γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου.

Πέρσι ήταν προπονητής στους Εφηβους της ΝΕΠ και συνεργάτης του Δημήτρη Μπιτσάκου στα Γυναικεία τμήματα πόλο. Παράλληλα, υπήρξε παίκτης και αρχηγός του ΝΟΠ, παίκτης της ΝΕΠ, της Κέρκυρας, του Νηρέα Λαμίας, της Λάρισας και της ΝΕ Λαμίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»