Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ ανακοινώνει τον Θόδωρο Μουστεράκη

August 17, 2021

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Θόδωρου Μουστεράκη. Ο Κρητικός πολίστας γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1993 και η καταγωγή του είναι από τα Χανιά, εκεί όπου πρωτοέπαιξε πόλο.

Εχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων, αλλά και με την Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ έχει παίξει και στον Αρη Θεσσαλονίκης και πέρσι στον Μίλωνα (με υποσχετική).

Αγωνίζεται σαν περιφερειακός, αλλά και σαν αμυντικός, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Πάτρα ήρθε γιατί τον κέρδισαν οι άνθρωποι της ΝΕΠ. «Μίλησα με τους ανθρώπους της ΝΕΠ, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για μένα και πραγματικά με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα», δήλωσε ο Μουστεράκης και πρόσθεσε: «Η επιδίωξή μου είναι να βοηθήσω κι εγώ τη ΝΕΠ να πετύχει τους στόχους της. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο πόλο και να πάρουμε μια αξιόλογη θέση. Βεβαίως, ευχόμαστε να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα φέτος, γιατί οι τελευταίες δυο σεζόν ήταν πολύ δύσκολες λόγω της πανδημίας».

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»