ΑνακοινώσειςΚαλλιτεχνική κολύμβησηΗ Ελισάβετ Βασιλείου ξανά επικεφαλής στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης

August 28, 2022

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την επιστροφή της Ελισάβετ Βασιλείου στο πόστο της υπεύθυνης του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του συλλόγου έπειτα από έναν χρόνο απουσίας λόγω σπουδών. Η 25χρονη προπονήτρια είχε, μάλιστα, την εποπτεία της ομάδας του Ρότερνταμ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας, ενώ εργαζόταν και σε Αμερικάνικο γυμναστήριο ως yoga instructor και υπεύθυνη σε θέματα fitness. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εμπειρία-ειδίκευση της Ελ. Βασιλείου θα χρησιμοποιηθεί και στη ΝΕΠ, με το ξεκίνημα μαθημάτων yoga.

Συνεργάτιδες της Ελισάβετ Βασιλείου θα είναι η Χριστίνα Κοσμά, δασκάλα μπαλέτου, pilates και stretching, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στη ρυθμική γυμναστική και στις σχολές χορού, καθώς και η Βαλέρια Κορνέζου, πρώην προπονήτρια στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Καλή αρχή Ελισάβετ, καλή αρχή κορίτσια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»