ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗττα για τους Ανδρες της ΝΕΠ

February 1, 2020

Η ΝΕΠ πάλεψε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο απέναντι στον Ηλυσιακό, στο φινάλε του α΄ γύρου της α΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, όμως ήταν άστοχη στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 7-5. Τα «δελφίνια», που παρατάχθηκαν χωρίς τον τερματοφύλακα Κώστα Λιμαράκη, μείωσαν σε 7-5 στα 5.06΄ πριν από τη λήξη, ωστόσο, όμως, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περαιτέρω. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης, ο γενικός αρχηγός Θόδωρος Κανελλόπουλος και άλλα στελέχη της ομάδας. Διαιτήτευσαν οι Κωνσταντινίδης και Μπιράκης. Τα 8λεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 0-1. Τα γκολ του Ηλυσιακού: Χριστοφίδης 2, Πάλιος 2, Τασσόπουλος 1, Κρανιάς 1, Τσιρώνης 1.
ΝΕΠ (Φώτης Γιαννόπουλος): Λιβαθηνός, Γ. Κανελλόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Κ. Παπάκος 1, Καρύδης, Ρογδάκης, Καρβουντζής 2, Στροφύλλας, Τραυλός 1, Πίτσικας, Βικάτος 1, Μελιδονιώτης, Πριόβολος, Θεοδωρίδης, Γουργουλέτης.

* Ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ. Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό: «Δεν παίξαμε με το πάθος και την φρεσκάδα που έχουμε όταν παίζουμε στην έδρα μας. Κάναμε ένα όχι καλό παιχνίδι και χάσαμε». Ο Φώτης Γιαννόπουλος ήταν προβληματισμένος και με το άσχημο ποσοστό της ΝΕΠ στον παίκτη παραπάνω (1/10)!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»