Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΕτοιμοι για νέες μάχες οι Εφηβοι της ΝΕΠ

July 22, 2021

Την πρόκρισή του στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφηβικού πρωταθλήματος θα διεκδικήσει το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και οι δυο πρώτες ομάδες θα πάρουν τα «εισιτήρια» για τα τελικά (6-8 Αυγούστου).

Αντίπαλοι της ΝΕΠ θα είναι οι ΝΟΠ, ΝΟ Καλαμάτας, ΟΥΚ Βόλου και ΑΟ Καστέλας, με τον προπονητή της πατρινής ομάδας, Φώτη Γιαννόπουλο να έχει στη διάθεσή του τους εξής πολίστες: Στέλιος Αποστολίδης, Χάρης Δαγρές, Θοδωρής Τζίνης, Νικηφόρος Δομετίου, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Χρυσόστομος Μπάρλος, Φίλιππος Αντίοχος, Ανδρέας Τσίπης, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Φίλιππος Σχίζας, Σπύρος Γκοτσόπουλος, Νίκος Κοτσίδης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Μουσας, Γιώργος Μπεκρής, Αχιλλέας Τομοποσίδης. Εφορος της ομάδας είναι ο Νίκος Πολίτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/7: ΝΟΠ-ΝΕΠ (6μ.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΑΟ Καστέλας (7.30μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/7: ΟΥΚ Βόλου-ΝΕΠ (9π.μ.), ΝΟΠ-ΑΟ Καστέλας (10.30π.μ.), ΝΟΠ-ΟΥΚ Βόλου (3μ.μ.), ΑΟ Καστέλας-ΝΕΠ (4.30μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»