Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΔιακρίσεις και στο Προ Μίνι – Το μέλλον ανήκει στα πιτσιρίκια μας!

March 24, 2023
Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου διεξήχθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», η α΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο για αγόρια γεννημένα το 2010 και νεότερα. Ο Ομιλος αποτελείτο από τη ΝΕΠ και τους ΝΟΠ, ΝΟ Καλαμάτας και ΝΟ Ναυπλίου.
Η ομάδα μας πήρε δύο νίκες σε τρία παιχνίδια και πέρασε στην επόμενη φάση. Συνοπτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
– ΝΕΠ-ΝΟ Καλαμάτας 15-4
– ΝΕΠ-ΝΟΠ 6-7
– ΝΕΠ-ΝΟ Ναυπλίου 15-10
Τα παιδιά μας έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και στις τρεις αναμετρήσεις, ξεδιπλώνοντας στην πισίνα το ταλέντο τους, αλλά και τους κόπους τους από τις καθημερινές προπονήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι χάρηκαν ιδιαίτερα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.
Σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κοντάκος είπε τα εξής: «Η ομάδα πέτυχε το στόχο της που είχαμε θέσει εξ αρχής να περάσουμε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την προσήλωση στις εντολές μου κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω και τη σημαντική βοήθεια που είχαμε από τα παιδιά ηλικίας Προμίνι, τα οποία μπήκαν και βοήθησαν την ομάδα σε σημεία που η μπάλα ήταν ”βαριά”. Συνεχίζουμε, λοιπόν, τη συστηματική δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις με όλα τα παιδιά, με στόχο να βελτιωθούμε κι άλλο έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη γ΄ φάση. Θα περιμένουμε την κλήρωση. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους αθλητές μου για το υπέρμετρο πάθος που επέδειξαν να επιτευχθεί ο στόχος».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»