Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο Γυναικών«Βροχή» γκολ στο ΝΕΠ Winter Cup 2023 – Φωτος

January 8, 2023

Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το ΝΕΠ Winter Cup 2023 που διοργάνωσε την περίοδο των Θεοφανείων τα «δελφίνια» στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με πλούσια δράση στις κατηγορίες πόλο των Παίδων και των Προ Μίνι Παίδων.

Στους αγώνες μετείχαν ομάδες από την Ελλάδα (ΝΟΠ, Ροή με δύο τμήματα, Αργης Καλαμάτας, Αρης Θεσσαλονίκης και οι Μίνι Κορασίδες της ΝΕΠ) και την Κύπρο (ΝΟ Λάρνακας), ενώ ο προπονητής των «δελφινιών» Θανάσης Κοντάκος δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας ήταν τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες, να βρούμε τα πατήματά μας και να γίνουμε καλύτεροι ενόψει των επίσημων αγώνων μας στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα».

Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι Προ Μίνι Παίδες της ΝΕΠ και οι Παίδες του ΝΟΠ. Ο Θανάσης Κοντάκος δήλωσε τα εξής για τους «χρυσούς» μικρούς της ΝΕΠ: «Με πολλή δουλειά και συνεχή προσπάθεια θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φουρνιά μπορεί να καταφέρει πολλά και τα παιδιά αυτά να γράψουν τη δική τους ιστορία με τη ΝΕΠ».

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνονται και οι Νεάνιδες της ΝΕΠ (5η θέση).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»