ΑνακοινώσειςΚολύμβησηΑπόλυτη επιτυχία στο «27ο Κύπελλο Χριστουγέννων»

December 15, 2019

Τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε το «27ο Κύπελλο Χριστουγέννων» που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά η ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Οι 800 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 40 συνολικά σωματεία της Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια άκρως ανταγωνιστική και υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Για την ιστορία, κορυφαίος κολυμβητής αναδείχθηκε ο Μάριος Χρυσομάλλης του ΝΟ Καλαμάτας με 2.576 βαθμούς, ενώ καλύτερη κολυμβήτρια ήταν η Χαρά Αγγελακα του ΝΟ Ηλιούπολης με 2.313 βαθμούς (πήραν από μια δωροεπιταγή των 300 ευρώ).

Το μενού περιελάμβανε και επίδειξη καλλιτεχνικής κολύμβησης από το αντίστοιχο τμήμα της ΝΕΠ (προπονήτρια η Ελισάβετ Βασιλείου), καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Το «Α. Πεπανός» ήταν στολισμένα Χριστουγεννιάτικα, ενώ λειτούργησε σε υψηλά επίπεδα και γι΄ αυτόν τον λόγο η ΝΕΠ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την εξαιρετική συνεργασία.

Παράλληλα, η ΝΕΠ ευχαριστεί την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη της, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (έδωσε «παρών» ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος), τον Δήμο Πατρέων και όλους τους χορηγούς των αγώνων: Βιομηχανία Λουξ, βιοτεχνία ξηρών καρπών και καφέδων Σιδέρης, Vodafone, Interlift, Super Cargo, αρτοποιείο Βασίλης Ραυτόπουλος, Vogree, φυτώριο Βούτσια, Hairshops Ρούπας, Faceshop Ρούπας, Αχαϊκό Xoriatiko, κρεαταγορά Πανίτσας, νερά Κωστηλάτας, Παραδοσιακό Παντοπωλείο, Δούβρης, ξύλινα δάπεδα Μπίκος, Αυτοκίνηση Πάτρας, Auto Parking Patras, Η Κατσαρόλα της Τούλας, Del Serco, X-City Cars και NG Oils.

Ραντεβού στο «28ο Κύπελλο Χριστουγέννων»!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»