Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΑλ. Πετρόπουλος για ΝΕΠ-Ηλυσιακός: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

November 5, 2021

Επιστροφή στη δράση την Κυριακή (1.30μ.μ.) για την Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, με το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για την 4η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

«Η ομάδα μας, βάσει του υλικού της, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα», δήλωσε ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος λίγο πριν την προσεχή αναμέτρηση και πρόσθεσε τα εξής: «Είμαστε στην 4η αγωνιστική και στο χέρι μας είναι να παρουσιάζουμε ένα όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αναγνωρίζουμε πως είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το κομμάτι της έδρας μας. Με οποίον αντίπαλο κι αν παίζουμε στην Πάτρα, θα πρέπει να του βάζουμε δύσκολα. Με σωστή αγωνιστική προσήλωση, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μιχάλης Μπιράκης και Ηλίας Δαμιανάκης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»