Πόλο ΓυναικώνΑγγελική Γιαννακέα: «Καλό πόλο και όσο πιο ψηλά γίνεται»

September 18, 2023
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής και η Αγγελική Γιαννακέα έκανε δηλώσεις για την πορεία των προπονήσεων και τους στόχους της φετινής σεζόν.
«Η προετοιμασία είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος πόσω μάλλον φέτος που τα παιχνίδια ξεκινούν νωρίς», δήλωσε η έμπειρη τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Εκτός από τις προπονήσεις, πραγματοποιήσαμε και κάποια φιλικά παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να μπει η ομάδα στο κλίμα των αγώνων. Πρωτεύων στόχος της ΝΕΠ είναι φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατηγορία, παίζοντας καλό πόλο. Επίσης, η ομάδα σκοπεύει στην προώθηση των πιο μικρών ηλικιακά παικτριών που θα έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή και θα αποκτήσουν εμπειρία στην Α1». Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της ΝΕΠ στην κατηγορία είναι προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Αλιμο εκτός έδρας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»